Uw incassobureau in Alkmaar
Bel vrijblijvend: 072 - 799 01 34
Home > Aanmaning
aanmaning alkmaar

Aanmaning in Alkmaar

Van betaling naar aanmaning

Idealiter betaalt een klant netjes binnen de gestelde betalingstermijn. Maar bijna iedereen die zaken doet weet dat dit in de praktijk wel anders is. Als ondernemer moet u dus accepteren dat er klanten zijn die het helaas niet zo nauw nemen met de betalingstermijn of het betalen van een factuur . Een dergelijke debiteur zult u dus moeten wijzen op zijn betalingsplicht. Hierbij komen termen als herinneren, aanmanen en sommeren om de hoek kijken. Door een consequent debiteurenbeleid te voeren kunt u een hoop ergernis voorkomen en ervoor zorgen dat uw klanten niet te lang wachten met betalen. U kunt er voor kiezen om eerst een herinnering te versturen. Wordt hier niet op gereageerd, dan kunt u een aanmaning sturen. Dit is een fermere manier tot verzoek tot betaling dan een herinnering. Mocht de aanmaning ook geen resultaat opleveren, dan kunt u overgaan tot een sommatie. Al met al een tijd en geld rovend proces.

Voor al uw financiële vorderingen

Krijgt u regelmatig te maken met wanbetalers? Of bent u zelf te veel tijd kwijt met het versturen en registreren van aanmaningen? Laat u dit dan uit handen nemen door onze medewerkers die al meer dan 40 jaar ervaring hebben met het vorderen van openstaande betalingen voor mkb’ers, (inter-)nationale bedrijven, overheid- en semi-overheidsinstanties en organisaties als woningbouwverenigingen, zorgverzekeraars en nutsbedrijven.

In de regio Alkmaar en omgeving van Alkmaar kunt u contact met De vakman opnemen door te bellen naar 072 - 799 01 34. Wij helpen u te handelen met zaken als aanmaningen en wanbetalers.

Menu Title