Uw incassobureau in Alkmaar
Bel vrijblijvend: 072 - 799 01 34
Home > Incassobureau
incassobureau alkmaar

Uw incassobureau in Alkmaar

Aanpak van ons incassobureau

Regelmatig komt het voor dat personen of bedrijven nalatig zijn met het betalen van rekeningen of afbetalen van schulden. Het kost veel tijd om achter deze wanbetalers aan te gaan en alsnog uw geld te krijgen. Helpen uw eigen aanmaningen ook niet meer? Schakel dan tijdig  een incassobureau in en laat de incasso procedure aan ons over. Als ervaren incassobureau hanteren wij een innovatieve en effectieve aanpak. Door de inzet van post, e-mail, sms, telefoon en social media behalen wij hoge rendementen. Deze aanpak zorgt ervoor dat we de kosten voor u laag kunnen houden en dat u sneller het geld ontvangt van de wanbetaler.

Krijgt u regelmatig te maken met klanten die niet betalen? Schakel dan ons deskundige incassobureau uit Alkmaar in. Wij zullen ons bezig houden met uw incassobeleid zodat u zich bezig kunt houden met andere aspecten van uw bedrijf.

Uw incassobureau in Alkmaar

Al jaren is De vakman werkzaam als incassobureau in de regio Alkmaar. Naast incasso’s houden wij ons ook bezig met andere werkzaamheden rond financiële vorderingen. Ook houden wij ons bezig met dagvaardingen en beslagleggingen. Daarnaast houden wij ons ook bezig met het adviseren van klanten en het uitvoeren van juridische of incasso opdrachten.

Menu Title